Agenda

Fri Oct 20 @10:00AM - 11:59AM
Sjoelcompetitie
Fri Oct 20 @10:00AM - 11:59AM
Computercursus
Fri Oct 20 @10:00AM - 11:59AM
koffie inloop ochtend
Sun Oct 22 @ 2:30PM - 04:00PM
Kidsclub zondagmiddag
Mon Oct 23 @ 7:00PM - 09:00PM
Line dance

Alpha cursus wijziging

Alpha-cursus in Het Badhuis

In Het Badhuis, Prins Hendrikstraat 2 te Zwijndrecht, gaat op  zondagmorgen 1 oktober 2017 een Alpha van start. Het was eerst de bedoeling dat deze cursus op donderdagavonden zou plaats vinden. Maar toen op 13 september de informatieavond plaats vond, kwamen de aanwezigen op het idee om de cursus op zondagmorgen te gaan houden. En zo flexibel als ze zijn bij Het Badhuis, is daarmee ingestemd.

Om de week op zondagmorgen, gaan de deelnemers, In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten,  het avontuur aan om te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Ze krijgen een inleiding over een onderwerp en praten daar in kleine gespreksgroepjes over door. Aansluitend staat er voor alle aanwezigen een heerlijke lunch klaar. De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven vanaf 10.30 uur. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Ben je jong of oud, gelovig of niet-gelovig, je bent welkom. Ook als je de informatieavond hebt gemist!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.

 

Van harte welkom op de startbijeenkomst op 1 oktober 2017 om 10.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl of neem contact op met Het Badhuis, telefoonnummer 078-7850503 (tijdens openingstijden) of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Computercursus 'Durft te klikken II'

Vervolg-Computercursus in Het Badhuis

Op vrijdagmorgen 15 september zal de vervolgcursus ‘Durf Te Klikken 2’ weer van start gaan. Tijdens deze cursus herhalen we kort wat tijdens de Basiscursus is behandeld. Vervolgens leert u een fotoboek maken, brieven en uitnodigingen typen en een presentatie met beeld en geluid maken. De cursus is geschikt voor deelnemers van ‘Durf Te Klikken 1’, maar ook voor de iets gevorderde computergebruiker.

Gedurende de cursus werkt u met uw eigen computer (laptop). Uw computer zal moeten beschikken over Windows 10. Als u twijfelt of uw computer geschikt is voor deze cursus, komt u dan gerust even bij het Badhuis langs, zodat we uw computer kunnen bekijken. U bent ook welkom wanneer u toch al van plan was om een nieuwe laptop aan te schaffen; we adviseren u dan graag, zodat u niet meer uitgeeft dan voor uw situatie noodzakelijk is.

De cursus omvat 8 bijeenkomsten op vrijdagmorgen van 10-12 uur. Na afloop van de eerste bijeenkomst kunt u besluiten zich aanmelden voor de volledige cursus, die bij betaling ineens, € 60,- bedraagt. Dit bedrag is inclusief koffie & thee.

Uniek aan deze cursus is, dat u na het volgen er van, op de vrijdag terug kunt blijven komen voor gratis ondersteuning.

In verband met een beperkt aantal plaatsen, stellen we het op prijs als u zich voor 8 september aanmeldt.

 

Met de volgende Basiscursus (Windows 10) hopen we in januari 2018 te starten.

Graag vooraf aanmelden bij Het Badhuis. Klik hier voor contactgegevens.