Het Badhuis gesloten: 25-dec t/m 6-jan!

Het Badhuis is in de kerstvakantie gesloten vanaf maandag 25 december t/m zaterdag 6 januari.

Op zondagochtend 7 januari starten we weer met een samenkomst om 10.30 uur.

Kerst-Kidsclub zondag 24 december

Kerst-Kidsclub

Zondag 24 december wordt er met de kinderen van de Kidsclub kerstfeest gevierd in Het Badhuis van 14.30 - 16.00 uur.
Ook als je nog nooit bent geweest, ben je van harte welkom. En neem gerust je vrienden en/of vriendinnen mee!


De toegang is gratis.

Kerstsamenkomst zondag 24-12

Kerstsamenkomst

Op zondagochtend 24 december begint om 10.30 uur een bijeenkomst in Het Badhuis. Onder het genot van koffie, thee of chocolademelk met wat lekkers, luisteren naar het Kerstverhaal en zingen van kerstliederen.

Wees welkom!

Gerelateerde afbeelding

Kerstdiner 21 december

Ook dit jaar zetten we de gezellige traditie van het Kerstdiner in het Badhuis weer voort! Donderdag 21 december is er een heerlijk viergangendiner van 18:00 - 20:00 uur. Alle buurtbewoners zijn van harte welkom! Het kerstdiner is gratis, het is wel mogelijk om een vrijwillige gift te geven.

Graag vooraf opgeven, uiterlijk maandagavond 18 december door te bellen of een email te sturen. Of loop even langs het Badhuis.

Afbeeldingsresultaat voor kerstdiner

 

Computercursus Basis start 10 jan. 2018

Vanaf 10 januari 2018 start opnieuw de basiscursus Windows 10 'Durf te klikken I'. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Bij de computercursussen in Het Badhuis werkt u op uw eigen laptop waar Windows 10 op moet staan. Als u twijfelt of uw computer geschikt is voor deze cursus, kom dan vrijblijvend langs in Het Badhuis zodat we uw computer kunnen bekijken. U bent ook welkom wanneer u toch al van plan was om een nieuwe laptop aan te schaffen. Wij adviseren u graag, zodat u niet meer uitgeeft dan voor uw situatie noodzakelijk is.

Tijdens de cursus 'Durf te klikken 1' beginnen we bij de basis. Na uitleg over alle onderdelen van de computer zullen het besturingssysteem, bureaublad, het werken met mappen en bestanden, het typen van brieven en het surfen op Internet worden behandeld. 

De cursus omvat 8 bijeenkomsten op vrijdagmorgen van 10 - 12 uur. Na afloop van de eerste bijeenkomst kunt u besluiten zich aan te melden voor de volledige cursus, die bij betaling ineens €60,- bedraagt. Dit bedrag is inclusief koffie en thee. 

Uniek aan deze cursus is, dat u na het volgen er van, op vrijdag terug kunt blijven komen voor gratis ondersteuning. 

Voor meer informatie of als u zich wil opgeven: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , bel tijdens openingstijden naar ons telefoonnummer of loop even langs.

 

 Afbeeldingsresultaat voor oude hand computer