Activiteit van de week

Kidsclub op zondag

Een leuk bericht voor ALLE KINDEREN van de KIDSCLUB en van WIJK CENTRUM. Zondag 7 februari is er een speurtocht door de wijk. Deze start bij Het Badhuis om 14.30 uur. Er is wat drinken en wat lekkers en we blijven buiten. Doen jullie mee?

 

Bestel een lekkere maaltijd

Omdat alle horeca gesloten is en er nu strengere maatregelen zijn, kunnen we in Het Badhuis geen buurtmaaltijden houden. Daarom kunt u wekelijks een lekkere warme maaltijd bestellen incl. toetje. We doen dat voor alle bewoners van wijk Centrum. Wilt u op donderdag een heerlijke Badhuismaaltijd thuisbezorgd hebben, dan kunt u zich opgeven via Facebook, u kunt bellen naar de Badhuistelefoon 078-7850503 (tijdens openingstijden) of u stuurt een mail naar badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl. Opgeven kan tot woensdagochtend 10.00 uur.

De maaltijden kosten € 3,50 per persoon, voor een hoofdgerecht en een toetje. Afrekenen doet u bij de bezorger. U kunt zich ook aanmelden voor alle donderdagen, dat we bezorgen, u hoeft dan niet iedere week aan te melden. We bezorgen in ieder geval zolang de lockdown duurt. Iedere week melden we dit ook op onze facebook pagina.


Ideeën

Ideeën vanuit de wijk zijn altijd welkom. Wil jij een activiteit organiseren, maakt niet uit wat en voor welke doelgroep? Neem contact met ons op en we gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Contact

Contactpersoon: Ria van Beuzekom (tijdelijk) 

badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl 

Telefoon: 06 3609 1226

Adres Het Badhuis

Prins Hendrikstraat 2

Zwijndrecht

Telefoon 078 78 50 503