Kom naar Het Badhuis om dit jubileum mee te vieren!

Ook als u nog nooit in Het Badhuis bent geweest, bent u van harte welkom om het feest mee te vieren.

Naast de wekelijkse vaste activiteiten, die allemaal een feestelijk tintje zullen hebben, bieden we de buurtbewoners, vrijwilligers en andere betrokkenen een High Tea en een feestavond aan.

De HIGH TEA is op donderdag 9 maart van 13.00 tot 15.30 uur. Voor de High Tea is het wel nodig dat u zich aanmeldt. Dit kan t/m maandag 6 maart. Door een bijdrage van NL Doet, kunnen we de High Tea gratis aanbieden. Wel staat er een giftenpot klaar voor een vrijwillige bijdrage.

De FEESTAVOND is op vrijdag 10 maart van 20.00 tot 22.30 uur. De toegang is gratis, hapjes zijn van het huis en consumpties zijn te koop aan de bar. Deze avond zullen de Golden Oldies voor ons optreden en in de pauze kunt u meedoen aan een korte en spannende Pubquiz.

Samenkomst

Met alle betrokkenen uit de Oude Kerk en de bezoekers van de samenkomst op zondag in Het Badhuis, is er op zondag 5 maart een speciale gezamenlijke dienst in de Oude Kerk, die om 9.30 uur begint en waarin Gerben Bremmer voorgaat. Iedereen is van harte welkom in deze dienst en na afloop drinken we met elkaar koffie/thee in Eltheto, de ruimte waar destijds de basis gelegd is voor de koffie-inloop. Enkele bezoekers van toen, zijn nog steeds vaste bezoekers van Het Badhuis.

Op zondag 12 maart zullen we met de bezoekers van de samenkomst in Het Badhuis nog eens stilstaan bij dit jubileum. Iedereen die dit leest en Het Badhuis een warm hart toedraagt en (oud)vrijwilligers zijn van harte welkom bij deze samenkomst die om 10.45 uur begint, vanaf 10.15 uur staat er koffie/thee klaar.

We zijn dankbaar dat deze plek er al tien jaar is in de wijk en dat we op deze manier de wijk kunnen dienen uit Liefde, door er te zijn, door activiteiten aan te bieden en door de blijde boodschap te delen met de mensen. Viert u het feest met ons mee?

Overige activiteiten in de jubileumweek

Maandag 6 maart

Tekencursus van 14.00 tot 16.00 uur (= vol)

Kaarten, darten & biljarten van 20.00 tot 22.00 uur (inloop 19.30)

Dinsdag 7 maart

Koffie-inloop met verhalenbingo van 10.00 tot 12.00 uur met de vaste spreekuren van SchuldHulpMaatje, Eerste Hulp Bij Kleine Letters, Digitaal spreekuur en spreekuur sociaal wijkteam

Line Dance met wat lekkers bij de koffie en na afloop een hapje en een drankje van 19.00 tot 21.00 uur

Woensdag 8 maart

De kinderen van de Kidsclub gaan met z’n allen naar het Familieparadijs, dit uitje is al volgeboekt.

Donderdag 9 maart

Koffie-inloop en Tekencursus van 10.00 tot 12.00 uur

Vrijdag 10 maart

Feestelijke koffie-inloop en sjoelen van 10.00 tot 12.00 uur

Klik hier voor de activiteiten van deze week.

Contact

Buurtwerker: Gerben Bremmer

gerbenbremmer@hetbadhuis-zwijndrecht.nl 

Coördinator: Ria van Beuzekom

contact@hetbadhuis-zwijndrecht.nl 

Adres Het Badhuis

Prins Hendrikstraat 2

Zwijndrecht

Telefoon 078 78 50 503